TERMOELEKTRO škola zavarivanja

Učenje, razvoj i prilika

25

godina

ISKUSTVA

Termoelektro d.o.o. Brčko s ponosom predstavlja svoju Školu zavarivanja, Centar za obuku i usavršavanje kadrova u oblasti zavarivanja. Kompanija Termoelektro d.o.o. Brčko se više od 15 godina oslanja na internu obuku i osposobljavanje zavarivača i bravara, a kako vrijeme prolazi, potreba za tim deficitarnim zanimanjima postaje sve veća. Upravo zbog problema koji nastaju fluktuacijom ovakvog deficitarnog kadra, Termoelektro d.o.o. Brčko pokrenuo je vlastitu Školu zavarivanja, unutar koje se kontinuirano obučavaju kandidati za radno mjesto zavarivač.

Cilj škole zavarivanja

Prepoznali smo činjenicu da je stvaranje kvalitetnih zavarivača neophodan preduslov za kvalitetnu zavarivačku djelatnost. Kandidatima, kroz naš sistem obuke, obezbjeđujemo: stručno osposobljavanje, usavršavanje i unapređenje znanja i vještina iz oblasti zavarivanja.

Do danas smo uspješno obučili više od 150 kandidata za postupke zavarivanja REL, MIG/MAG i TIG. 

Posvećeni smo kvalitetu

Obuka i doobuka

Glavni fokus nam je isključivo na obuci i doobuci zaposlenih zavarivača u kompaniji Termoelektro. Naša obuka za zavarivača uvodi kandidate u načine i principe rada, parametre režima i tehniku izvođenja postupaka zavarivanja REL, MIG/MAG i TIG. Kandidat stiče znanja o osnovim i dodatnim materijalima, mogućnostima zavarivanja nelegiranih, legiranih i nehrđajućih osnovnih materijala, kako bi se što bolje pripremili za montažne uslove i otežano zavarivanje na terenu.

Pročitaj više

Sistem obuke

Kroz naš sistem obuke, pružamo stručno osposobljavanje, usavršavanje i unapređenje znanja i vještina. Nastojimo, ne samo da pružimo tehničke vještine, već i da razvijamo razumijevanje specifičnih zahtjeva zavarivanja u industriji. Naši instruktori prate najnovije tehnike i tehnologije, da bi obezbjedili najbolju obuku polaznicima.

Pročitaj više

Naši instruktori

Obuku vrše vrhunski instruktori uz nadzor internacionalnog inženjera za zavarivanje. Obuka zavarivača se sastoji iz teoretskog i praktičnog dijela. U teoretskom dijelu kandidat se upoznaje sa osnovama zavarivanja. Nakon teoretskog dijela, kandidat prelazi na praktični dio gdje se uz pomoć instruktora samostalno uključuje u zavarivanje.

Pročitaj više
icon 137 document certificateCreated with Sketch.

Sertifikacija

Sertifikacija se obavlja prema međunarodnim standardima. Završetak svake obuke ili doobuke realizuje se do završnog sertifikovanja zavarivača, prema važećim i međunarodno priznatim standardima, uključujući DIN EN ISO 9606-1; AD 2000-HP3; PED 2016/68/EU.

Pročitaj više

NAŠE PREDNOSTI

NAŠA KOMPANIJA JE PRISUTNA VIŠE OD 25 GODINA U INDUSTRIJSKOM POSLOVANJU

Termoelektro je specijalizovano preduzeće za: izgradnju, remont, rekonstrukciju, revitalizaciju i održavanje termoenergetskih, industrijskih i drugih postrojenja, kao i izradu i montažu nestandardne opreme i konstrukcija.

one
two
three
four
Iskustvo i ekspertiza
Sa više od 25 godina iskustva u industriji, Termoelektro je pouzdan partner za vašu obuku u zavarivanju
Posvećeni tim instruktora
Naši instruktori su stručnjaci u oblasti zavarivanja i maksimalno su posvećeni vašem uspjehu.
Praktična obuka
Naša obuka je usmjerena na sticanje praktičnih vještina, koje su odmah primjenjive u poslu.
Karijera
Obuka u našoj školi otvara vrata za različite karijerne mogućnosti u Bosni i Hercegovini, ali i širom Evrope.

DA LI IMATE PITANJA?

TERMOELEKTRO BRČKO - GDJE ZNANJE SIJA KAO ZAVARENI METAL!

Cilj nam je unapređenje znanja i vještina naših zaposlenika, te stvaranje stručnjaka, spremnih za sve zavarivačke izazove. Stoga nas, za dodatne informacije o Školi zavarivanja, slobodno kontaktirajte. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lični podaci